Velkommen til min lille side, hvor jeg vil prøve at finde ud af, hvad der er op og ned, i denne tid hvor klima og energi diskussion raser.

Jeg har lavet denne “blog”, da jeg føler der mangler information om den klima og energipolitik, som der føres i dag. Jeg er på ingen måde ekspert, langt fra, men føler at energi og klima debatten, er drevet meget af følelser. Diskussion burde være mere objektiv, og baseret på facts og realiteter.

Min generation (54 år), har jo stort set aldrig været vandt til, at man skulle tænke på hvornår man skal vaske tøj, lave mad, tænde for radiatoren osv., men pludselig, inden for de sidste 2 år, er det blevet en realitet, HVORFOR…

Det vil jeg prøve, om ikke jeg kan finde ud af. Er det noget udefrakommende: Krig, Corona, eller har vi (vores kære politiker), en finger med i spillet.

Bloggen er faktisk startet som en “huske seddel” til mig selv. Da jeg skulle have en måde at gemme alt den information som jeg stødte på. Jeg syntes området omkring vores energipolitik, er super spændende, og noget der optager mange mennesker, og det med god grund, da vi er blevet afhængig af at have en stabil energiforsyning.

Jeg vil forsøge at have en kritisk indgangsvinkel til emnet, men min personlige holdning vil jo nok skinne igennem af og til 😉

God fornøjelse !

energi@anbdata.dk